Korisni linkovi za rad | Epizoda 1

Rešio sam izdvojim određeno vreme svakog meseca kako bih napisao koju reč pohvale o linkovima koji su mi skrenuli pažnju u prethodnom mesecu (možda ubacim neki koji znam odavno ali je koristan nvm), ovaj članak (Top 5 korisnih linkova) je početak nečeg spektakularnog, blabla pretpostavljam da si već prešao/la na linkove i da ovo realno niko ne čita.

Languagetool.org

Malo je reći da je alatka genijalna za pisanje tekstova na Engleskom, Nemačkom ili nekim od ponuđenih jezika. Automatski ispravlja svaku gramatičku pravopisnu grešku na uključenom jeziku i čini nam život lepšim. Koristio sam najčešće za Nemački jezik i pozitivno me iznenadila alatka.

Top 5 korisnih linkova | Oktobar 2017 Top 5 korisnih linkova | Oktobar 2017

Canstockphotos

Jedna rečenica: „God bless Canstock photo“. Odličan sajt za one koji traže da kupe jednu sliku sa licencom. Sad se pitaš: „Blabla zašto bi kupovao slike kada imaš gomilu besplatnih na drugim sajtovima kao što ima u ovom članku„. E pa nekad ne možeš da pronađeš idealnu sliku a usput želiš jedinstvenu. Šta ovaj sajt čini kul po meni jeste što ti kratko i jasno nudi da kupiš jednu sliku po niskim cenama za razliku od ostalih koji ti nude da se pretplatiš ili kupiš više slika odjednom.

top 5 novembar

Mega.nz

Mega je po meni mega. Zamisli da ti neko nudi 50GB besplatno? Naravno da bi uzeo! Mesto gde dobijate toliki prostor za smeštanje podataka + sinhronizacija sa telefonom + Mega enkripcija vaših podataka + još nekih stvari je gospodin Kim Dotcom (Da, to mu je prezime i na linku možete par zanimljivih stvari pročitati o njemu) obezbedio za nas. Zasluženo u Top 5 korisnih linkova

top 5 novembar

Colourlovers.com

Izgubljen/a si u svetu boja i nemaš totalnu orijentaciju kao ja then say no more. Ovde imaš veliki broj paleta i patterna za tvoje dizajn ideje!

top 5

Adblock plus

Reci zbogom dosadnim reklamama, ni na jutjubu, niti na guglu a kamoli neki drugi sajtovi kao na primer piratebay itd gde ti iskaču dosadne reklame. Postoje dodaci za skoro sve korišćenije pretraživače kao što su Mozilla firefox, Chrome, Safari… a takođe i aplikacija za mobilne uređaje gde možeš da surfuješ bez reklama do beskraja.

top 5

Peace out.

Podeli
Nešto za tebe
Možda te zanima