Korisni linkovi za rad | Epizoda 2

Hvatam poslednji voz za objavljivanje ovog članka a s ovim i uspešnu 2017 godinu. Opet ćeš dragi čitaoče imati priliku da saznaš koji su to novi korisni linkovi koji će ti promoći pri radu!

1. edX

Harvard sertifikat? Znanje iz mnogih oblasti nauka? Odlican besplatan sajt za ucenje na kome predaju harvard specijalisti iz oblasti računarski nauka, podataka i statistike, jezici, biznis i menadžment itd. moja topla preporuka.

Odlicna alatka za sve učenike, studente, blogere, programere ustvari ko god želi nešto da nauči se može okoristiti na ovoj platformi. lično sam prošao jedan c++ kurs i imam u planu još kurseva da pohađam. Srećno.

korisni sajtovi

2. Vectr

Korisni linkovi kao ovaj su baš bitni. Zamisli online rad sa vektorskom grafikom! Jako koristan i zanimljiv alat kome nije mučno da skida i krekuje corel draw ili čak ilustrator.

korisni linkovi

Svakako treba uzeti u obzi da su moje dizajnerske sposobnosti jednake nuli.

3. ICONFINDER

Kad zakrizi uvek se nađe poneka dobra free ikonica za sajt ili prezentaciju, svakako treba uzeti u obzir pravilnik licenci i koje se ikonce mogu koristiti u komercijalne svrhe. Više o tome ovde.

Prednost je što možeš lako da ih edituješ i prilagodiš svojim potrebama.

korisni linkovi

Imaš odabir dimenzije a dodatno možeš menjati i boje!

korisni linkovi korisni linkovi

4. UNLOCK PDF ONLINE

Kad smo već kod licenci hajde nešto malo nelegalo da ti pokažem. Naziv ti sve govori tako da imaš zaključan pdf, udri.

korisni linkovi

5. INSTRUCTABLES

Oduševljen kreativnošću ljudi a ubijen mojom smotanošću da napravim nešto ručno dobio sam preporuku da pogledam kako nešto napraviti a da nisu računari. Ovde možeš naći sve što poželiš da napraviš, nije bitno da li ti devojka ima rođendan ili želiš majki napravit kul poklon.

korisni linkovi

To bi bilo to što se ovog meseca tiče. Baci pogled, nešto ćeš iskoristi sigurno!

Podeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Nešto za tebe
Možda te zanima