508 Resource Limit Is Reached

508 Resource Limit Is Reached – Rešenje, otprilike.

Nedavno sam naišao na ovu bedu bednu od problema koja preoptereti server i obali stranicu sve dok ti to ručno ne rešiš. I evo kako.

Meni je taj error izazvao dodatak Duplicator ali to naravno moze iz hiljadu razloga da se desi. Naravno da neću ulaziti sad u tu problematiku ali ne treba zbog toga hejtovati neki plugin posle na sve strane.

Uzrok greške 508

Dodatak nije kompatibilan i izazove haos.

Rešenje

  1. Način – Ukoliko imaš pristup admin stranici (čisto sumnjam da imaš) onda probaj da isključiš poslednji dodatak koji si aktivno koristio kada se desila greška – 508 Resource Limit Is Reached.
    Ukoliko to ne uspe onda isključi sve odjednom i polako reaktiviraj jedan po jedan i vidi šta se dešava.
  2. Način – Jeste da preko FTP-a odradiš ovu situaciju pod 1. Možeš samo preimenovati dodatke sa tačkom na početku kao npr. „.Duplicator“ i tako ćeš isključiti dodatak.
    Ukoliko se ne snalaziš dobro sa FTP-om onda imam članak za tebe.

Napomena

Error 508 ne mora da se desi samo ako je neki dodatak uključen. Dodatak može biti uključen ali da se greška tek napravi kada se pokrene neka akcija kao kada sam sa duplicatorom pokušao da napravim backup nekog sajta. Nakon što sam kliknuo na create sve je bukvalno poludelo na serveru.

Ovaj članak sam bukvalno za deset minuta napisao. Verovatno ću se nakog nekog vremena vratiti da ga malo formatiram i sredim. U međuvremenu, ovo ti može pomoći.

Podeli
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Nešto za tebe
Možda te zanima